Menu

Nyheder

Velkommen til siden med vores nyheder og blogs. Her vil vi hovedsageligt skrive om det der rører sig i vores og vores kunders verden.

2017-10-15

Denne leverance omhandler forbedringer og fejlrettelser i FilArkiv Public, samt en række nye  tiltag i den interne FilArkiv såsom forbedringer i PDF værktøjet, nyt OCR Screener modul og forbedringer i modulet til automatisk markering af adresse beskyttelse.

Klik på overskriften for at læse mere.

Grundet stor efterspørgsel fra vores kunder har vi travlt, og vi søger derfor en dygtig og erfaren .NET udvikler til vores team.

FilArkiv Insight, er dit digitale værktøj til at lette arbejdsgangen. Her uploader du dine dokumenter, evt. via en integration til dit ESDH eller fagsystem – vi konvertere alle gængse filformater - vi laver en OCR-screening, og får dermed markeret cpr.nr. og ord du normalt ville bruge timer eller dage på at lede efter. Du kan nu, i én arbejdsgang, få alle de markerede ord overstreget, så de ikke kan genskabes af modtageren. Filens størrelse er ikke afgørende, da du sender et link til dokumenterne og ikke selve filen.

2017-08-21

Alle FilArkiv Acadre integrationer er blevet opdateret.

  • Forbedret logik til at detektere hvilke dokumenter der er ændret siden sidste upload
  • Mindre fejlrettelser

Jette Vejgaard er blevet ansat i JO Informatik A/S i Helsingør. Her skal hun arbejde med produktudvikling, salg, relationer og undervisning inden for virksomhedens FilArkiv løsning. Den anvendes især som arkivløsning for 32 danske kommuners byggesagsarkiver.

2017-06-23

Denne release omhandler rettelser og forbedringer i FilArkiv Public:

  • Søgefeltet er ændret så der kun kan søges på adgangsadresser
  • Bogmærkevisning når PDF-dokumenter åbnes i Chrome, Edge og IE *
  • Sagsnummer flyttet fra titelfeltet til generelle oplysninger i søgeresultatlisten
  • Forbedre geografisk søg ved klik på adresse og klik på matrikel/jordstykke
  • Årstal 0 vises i søgeresultatlisten (tidligere blank)

* OBS virker kun med Adobe Plugin aktiveret

JO Informatik har bistået SKAT med etablering af data til det tilbagekonverteret BBR i Den Offentlige InformationsServer (OIS). 

JO Informatik har udviklet en række avancerede web services, som Geo bruger i sine nye løsninger til forvaltningsmyndigheder, entreprenører og samarbejdspartnere.

JO Informatik har nu lanceret en helt ny udgave af sin FilArkiv-løsning, som bruges til byggesagsarkiver i mere end 30 danske kommuner.

FilArkiv Byggesager er blevet godkendt som it-system der understøtter afleveringsformatet beskrevet i bekendtgørelse nr. 1007 af 20. august 2010.

Stort tak til Allerød Kommune og Rigsarkivet for et godt samarbejde!

Klar til næste digitaliseringsprojekt?

Lad os mødes over en kop kaffe. Det kan være begyndelsen på et stærkt samarbejde.