Dennis er ansat som projektleder i JO Informatik

Dennis Wittendorff (36) er netop startet som projektleder i JO Informatik, hvor hans rolle især bliver at være tovholder på vores udviklingsprojekter, allokere ressourcer og sikre fremdrift på projekter og kundeleverancer. Vi har igennem længere tid haft fokus på at transformere FilArkivet til et spritnyt værktøj til vores kunder, som imødekommer krav fra fx Digitaliseringsstyrelsen til kommuner med webarkiver. Bl.a. denne transformation hos kunderne skal Dennis hjælpe os med at gennemføre og sammen med resten af teamet sikre, at vi leverer til den aftalte tid.

Dennis Wittendorff er vant til at have mange bolde i luften og har senest arbejdet med projektledelse i entreprenørbranchen samt været ansvarlig for projektledelse, regnskab og administrative opgaver i en mindre virksomhed indenfor detailbranchen igennem mange år. Så værktøjskassen er i orden, og fokus på kunderne har været en stor del af hans arbejdsliv.

Dennis Wittendorff er uddannet bygningsingeniør fra DTU og bor i Kokkedal med sine to sønner på seks og 10 år. I sin fritid spiller han divisionsdart for Kokkedal Dartklub og har tidligere spillet basket i Danmark og USA.

Velkommen til Dennis.