job

Er du vores nye it-projektleder?

JO Informatik søger en dygtig it-projektleder.

  • Har du teknisk flair og gode kommunikationsevner?
  • Er du struktureret og selvdreven?
  • Har du talent for at komme i mål med dine projekter?

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Har du erfaring med projektledelse i en it-virksomhed og forstår at binde softwareudviklere og kunder sammen og have mange bolde i luften på én gang? Så er det dig, vi er på udkig efter.

Vi søger en ambitiøs it-projektleder på freelancebasis, der har stærke kommunikative evner og som på en struktureret måde kan styre såvel store som mindre projekter sikkert i mål til glæde for vores kunder. Vi arbejder med softwareudvikling, og projekterne omhandler vores produkter FilArkiv, Insight Tools og vores Indholdsblokker. Du får en vigtig rolle i JO Informatik og for at få succes i jobbet, er det afgørende, at du kan omsætte komplekse opgaver til processer, styre kunders ambitioner og kollegers bidrag lige fra den indledende ordre til aflevering af den færdige løsning.

Dine opgaver:

Vi søger en projektleder med følgende profil:

Du får:

Information og ansøgning:

Dit primære arbejdssted vil være et stenkast fra Helsingør centrum, tæt på offentlige transportmidler. Fra kontoret nyder vi alle den skønne udsigt over Øresund! Vi er ca. 10 meget rare nørder, der har en høj grad af faglighed i et uformelt arbejdsmiljø. Vores kunder er Danmarks kommuner – og det er vi stolte af! Vi fejrer tit vores sejre og sætter en ære i at levere kvalitet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at henvende dig til Jesper Olsen på jesper@jo-informatik.dk eller på mobil 4061 9967.

Send din motiverede ansøgning sammen med dit CV til job@jo-informatik.dk.

Vi gennemfører interviews løbende og ser frem til at høre fra dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgning:

Vil du være vores nye kollega? Så send din motiverede ansøgning sammen med dit CV til job@jo-informatik.dk.

Vi vurderer ansøgningerne løbende og indkalder til interview.

Jobstart

Hurtigst muligt efter aftale.

ARBEJDSPLADS

Trækbanen 16, 2.
DK-3000 Helsingør

Om JO Informatik

JO Informatik er en innovativ softwarevirksomhed, der designer og udvikler it-løsninger til kommuner, regioner, ministerier, styrelser og private virksomheder.

JO Informatik blev grundlagt i 1993 af Jesper Olsen, der fortsat er daglig leder af virksomheden.