Distribution af store dokumenter via internettet

Vi kender alle problemet med begrænsninger i filstørrelser når der skal sendes store filer via mail-systemet. Postkassen bliver hurtigt fyldt op, og der kan opstå problemer og udfordringer når enkelte filer er meget store. Det hænder at filerne indeholder følsomme oplysninger, som slet ikke bør sendes via almindelig mails. En FTP-server er ikke løsningen til denne type opgaver.

Vores løsning FilArkiv Public er den ideelle løsning til sikker distribution af eksempelvis store sagsdokumenter og tegninger ud til borgere, eksterne, konsulenter, ejendomsmæglere, arkitekter, byggesagkyndige, advokater mv. Selve distributionen af filerne sker krypteret med højeste sikkerhed. Ud over krypteret kommunikation hele vejen fra sender til modtager er det muligt at begrænse hvem der har adgang til filerne, samt hvor længe filerne stilles til rådighed for eksterne.

Mange danske kommunerne anvender i dag vores løsning. Det skyldes ikke mindst GDPR og de høje krav, der i dag stilles til sikkerhed. I løsningen indgår NemID, og det er muligt at tilkoble en Sikker@Mail inklusive tilslutning til e-Boks når det gælder Danske kommuner.

Ring hvis du vil høre mere – Vi kigger gerne forbi til en kop kaffe.