Menu

Bestyrelsen

JO Informatik har en professionel bestyrelse bestående af erfarne erhvervspersoner med et bredt felt af kompetencer, som skal sikre et kontinuerligt fokus på virksomhedens strategiske udvikling og vækst.

Medlemmer af bestyrelsen

Henrik Hornsleth

Formand

Henrik Hornsleth er advokat med møderet for Højesteret med speciale i erhvervs- og selskabsretlig rådgivning. Henrik er partner i ADVODAN i Lyngby.


Henrik har mange års erfaring med bestyrelsesarbejde, virksomhedsdrift, virksomhedsoverdragelser, kontraktforhold og øvrige erhvervsrelaterede opgaver.

Mads Middelboe

Bestyrelsesmedlem

Mads Middelboe har bred erfaring inden for ledelse, innovation, salg og markedsføring.


Mads har tidligere været koncerndirektør i TDC, adm. direktør for TDC Mobile Nordic samt europæisk direktør for SCA Hygiene Products.


Siden 2009 har Mads drevet sit eget rådgivningsfirma Leadmore® og fungeret som professionelt bestyrelsesmedlem.

Gorm Erich Jensen

Bestyrelsesmedlem

Gorm Erich Jensen har mange års erfaring med forretningsledelse, softwareudvikling, rådgivning og implementering af it-systemer.


Gorm er direktør og grundlægger af it-virksomheden wisepeople.it aps
, hvor han har ansvar for den daglige ledelse samt salg og markedsføring. Gorm har tidligere arbejdet i Damgaard Data og PwC.

 

Jesper Olsen

Bestyrelsesmedlem

Jesper Olsen er adm. direktør og ejer af JO Informatik ApS. Jesper er analytisk, innovativ, iderig og god til at se løsninger og nye anvendelsesmuligheder i den digitale hverdag.


Jesper er uddannet civilingeniør (E) fra DTU og arbejdede som it-udvikler i den finansielle sektor, inden han grundlagde JO Informatik ApS i 1992.