DAWA Replication for SQL Server

JO Informatik har gennem tiderne haft stor glæde af Open Source software, som vi flere gange har inddraget i vores avancerede softwareløsninger. Nu vil vi gerne betale tilbage ved at bidrage til Open Source miljøet, og vi starter med med projektet “DAWA Replication for SQL Server”.

“DAWA Replication for SQL Server” er en replikeringsmekanisme til at vedligeholde en lokal MSSQL database med kopi af nogle datasæt fra de danske offentlige grunddata-registre, heriblandt Danmarks Adresseregister (DAR), Matrikelkortet (ejerlav og jordstykker), Danmarks Administrative Geografisk Inddeling (DAGI) og Danske Stednavne. De mange datasæt hentes via Danmarks Adressers Web API (DAWA).

DAWA Replication for SQL Server, der udstilles på GitHub, er udviklet i C# og arbejder med Microsoft SQL Server version 2014 eller senere.

Licensmodellen er MIT fra The Open Source Initiative (OSI).

læs mere på https://github.com/JO-Informatik-ApS/DAWA-Replication

Læs mere om DAWA på https://dawadocs.dataforsyningen.dk/

Picture of Jesper Olsen
Jesper Olsen

Jesper er stifter og direktør i JO Informatik ApS. Jesper er virksomhedens innovative sjæl, og han har arbejdet med softwareløsninger siden 1988. Har du et udviklingsprojekt eller spørgsmål til FilArkiv eller Insight Tools, så kontakt Jesper på telefon 4920 2067.