Softwareudvikling

Vi skaber simple løsninger på komplekse problemer

Hvis din organisation har brug for at få udviklet ny software, kan vi sikkert hjælpe. Uanset hvor enkelt eller komplekst jeres projekt er, forsøger vi altid at skabe en simpel og brugervenlig løsning, der lever op til alle jeres krav.

Du kan enten vælge en løsning til fast pris med et fastlagt projektforløb. Eller også kan vi i fællesskab indgå i et agilt udviklingsforløb med mulighed for justeringer undervejs. Her er vi både jeres kompetente rådgiver, sparringspartner og leverandør.

Vi lægger vægt på at levere høj kvalitet inden for aftalt tid, og vi responderer altid hurtigt, såfremt der opstår spørgsmål eller nye krav.

Vores mål er at skabe løsninger, der forener jeres behov med høj brugervenlighed og møder jer der, hvor I er.

Softwareudvikling for os handler om at finde simple løsninger på komplekse problemer.

Et velfungerende IT-system er afgørende for organisationens effektivitet og sikkerhed, og systemets brugervenlighed er afgørende for de daglige brugere. Vi arbejder altid med lige dele fokus på effektivitet og brugervenlighed.

UI & UX Design

Godt design er broen mellem system og bruger. Uden en overskuelig og tilgængelig brugerflade fejler et IT-system. Derfor arbejder vi altid med brugervenlighed som en afgørende parameter for den færdige løsning.

Løsninger

Vi vil møde vores kunder i øjenhøjde og med en løsning, der præcist besvarer jeres behov. Derfor breder vores kompetencer sig bredt ud over det digitale landskab: Windows Desktop og Web Apps, digitale kortløsninger, offentlige grunddata, sikkerhed, arkivløsninger, digitaliseringsopgaver, dokumentkonvertering og OCR, kvalitetskontrol og digital forvaltning.

Går jeres IT-projekt ud over, hvad der er nævnt her? Ring til os, så tager vi en snak om jeres behov

Når jeres løsning er færdigudviklet, skal den driftes i et IT-produktionsmiljø. Her kan vi tilbyde flere varianter. I kan vælge at drifte løsningen selv, eller vi kan tilbyde at hoste løsningen i et professionelt hosting-center placeret i Danmark. Vi kan også tilbyde at hjælpe jer med at få løsningen driftet i skyen (Microsoft Azure Cloud).

Vi har bl.a. udviklet softwareløsninger for:

SDFE

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering leverer datagrundlaget for et digitalt Danmark.

Geo

Rådgivende ingeniørvirksomhed med ekspertise inden for jord og vand.

Slots- og Kulturstyrelsen

Driver og vedligeholder statens slotte, haver og kulturejendomme.

UFST

Udvikler i samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser en fremtidsparat og sikker digital forvaltning.