Menu

Blog

JO Informatik har i samarbejde med Alexandra Instituttet A/S udarbejdet et idekatalog, hvor vi har identificeret en række spændende projekter indenfor området maskinlæring (ML) og kunstig intelligens (AI).

I dag afholdt vi det årlige FilArkiv brugerform i smukke omgivelser i Odense gamle bydel. Vi var 52 deltagere fra 25 danske kommuner. 

JO Informatik har gennem tiderne haft stor glæde af Open Source software, som vi flere gange har inddraget i vores avancerede softwareløsninger. Nu vil vi gerne betale tilbage ved at bidrage til Open Source miljøet, og vi starter med med projektet "DAWA Replication for SQL Server".

I dag var vi på marinesafari på Øresund. Vejret var friskt, så vi så desværre ingen marsvin i denne omgang. Til gengæld var der vind og kraftige bølger, så det var sjovt og der var gang i båden. En dejlig dag.

I hvilket omfang har en kommune pligt til at fjerne personoplysninger forud for offentliggørelse af kommunens digitale byggesagsarkiv? Det spørgsmål har JO Informatik bedt Advokatfirmaet Poul Schmith om at udrede.

 

Vi kender alle problemet med begrænsninger i filstørrelser når der skal sendes store filer via mail-systemet. Postkassen bliver hurtigt fyldt op, og der kan opstå problemer og udfordringer når enkelte filer er meget store. Det hænder at filerne indeholder følsomme oplysninger, som slet ikke bør sendes via almindelig mails. En FTP-server er ikke løsningen til denne type opgaver.

Klar til næste softwareprojekt?

Lad os mødes over en kop kaffe. Det kan være begyndelsen på et stærkt samarbejde.